Kirsten

Nog nooit in mijn leven had ik me aan een dieet gewaagd en dat werd gezien mijn hoge BMI wel tijd. Powerslim... zou dat iets voor mij zijn, dacht ik.

Dus maakte ik eindelijk een afspraak en na een deskundige uitleg over PowerSlim besloot ik me in het avontuur te storten. Ik ging er voor.

En wat ben ik nu blij dat ik deze stap gezet heb. Vier maanden later ben ik terug aan het opbouwen en ben ik 13,5 kg lichter. Een tweetal weken heb ik nodig gehad om te wennen aan het programma en om het in te bouwen in mijn dagelijks leven. Daarna ging het als vanzelf.

Gelukkig is er een ruime keuze aan producten zodat ik kon kiezen wat ik lekker vond en wat bij me past, want shakes zijn niet aan mij besteed. En week na week zag ik mijn gewicht dalen. Toen na een tijd de complimentjes volgden, was dat alleen maar een extra drijfveer.

Als ik toch een nadeel moet noemen is dat ik het programma wel prijzig vind, maar als je het juist opvolgt, krijg je ook waar voor je geld... of beter, speel je kilo's kwijt. Je coach staat voor je klaar met al je vragen, zelfs als je in de winkel staat of op restaurant bent.

Ik zou het zo opnieuw doen, maar als het goed is, is dat niet nodig, want nu gaan we er aan werken om het bereikte gewicht te behouden. 

Groetjes, Kirsten