Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een afslankcoach. Het is een praktische en doelgerichte methode om snel tot een gezondere levensstijl te komen, op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme producten van hoge biologische kwaliteit.
 
Het programma bestaat uit 3 fasen met 5 tot 7 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je jouw streefgewicht dat je aan het begin van het proces vastlegt. Een belangrijk onderdeel van het programma is het leren omgaan met een evenwichtig voedingspatroon om zo op gewicht te blijven.
 
De speciale samenstelling van de PowerSlim-producten zorgt ervoor dat het lichaam overgaat van een suikerverbranding naar een vetverbranding, waardoor de spiermassa behouden blijft. Dit zorgt voor een mooier silhouet en houdt bovendien je stofwisseling op peil.

Tijdens het wekelijks consult sta ik je bij om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je nog een jaar lang begeleiden. Dit om ervoor te zorgen dat je jouw gezonde levensstijl en nieuwe energie ook daadwerkelijk vasthoudt! 
 

MAAK EEN AFSPRAAK

 

VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGS-GESPREK

MET MIEKE

Wat kost PowerSlim gemiddeld in de eerste fase?

Gemiddeld ben je met PowerSlim €2,56 per maaltijd kwijt.

Verder dien je nog de gangbare voedingsmiddelen in huis te hebben die van nature koolhydraatarm en/of eiwitrijk zijn, zoals groenten, vlees, vis en zuivel.